MHGGT 2023

Jelentkezés

Az akkreditált Konferencián való részvétel orvosoknak 48 továbbképzési pont szerzésével jár

Az előregisztráció a konferencia hivatalos online adatbázisában lehetséges. Kérjük, jelentkezzen mielőbb, hogy aktuális híreinkről tájékoztatni tudjuk Önt is! Kérjük, hogy az alábbi online regisztrációs rendszerünket szíveskedjenek használni a jelentkezési lapok kitöltésére.

Részvételi költségek 2023. június 10-ig 2023. június 10. után
Korai MHGGT tag részvételi díj 60.000.- Ft 70.000.- Ft
Korai nem MHGGT tag részvételi díj 70.000.- Ft 80.000.- Ft
Korai nyugdíjas/rezidens/PhD hallgató MHGGT tag részvételi díj 39.000.- Ft 47.000.- Ft
Korai nyugdíjas/rezidens/PhD hallgató nem MHGGT tag részvételi díj 45.000.- Ft 53.000.- Ft
Kiállítói részvételi díj 50.000.- Ft

A részvételi díj magában foglalja:

  • a regisztrációs díjat,
  • a programfüzetet,
  • a szeptember 15-i ebédet,
  • a kávészüneteket,
  • a szeptember 14-i fogadást
  • az ÁFA-t.

2023. szeptember 15. Bankett vacsora a hotel éttermében.
Ára: 16.000 ft / fő
Foglalás a vacsorára, a regisztráció során lehetséges.

A fizetés menete

A konferenciára történő regisztráció után Ön legenerálhatja díjbekérő proforma számláját, melynek fizetése átutalással történik. Az összeg beérkezése után végszámlát állítunk ki.

Diamond Congress Kft.
Raiffeisen Bank Zrt.
Cím: H-1015 Budapest, Széna tér 1/a
12010154-00175156-00100004

A regisztráció csak előzetes fizetéssel érvényes. Ezen tétel fizetéséről írásos visszaigazolást és számlát küldünk.

Részvételi feltételek

A konferencián részt venni előzetes online regisztrációval lehetséges. Az online regisztráció alkalmával a résztvevők elfogadják az ezen a weboldalon meghirdetett jelentkezési és lemondási feltételeket, ezáltal írásos szerződés jön létre. A megrendelt és kifizetett szolgáltatásokról a Diamond Congress Kft. számlát állít ki. A regisztráció alkalmával kérjük, a számlázási adatokat pontosan megadni. A hatályos rendelkezések értelmében a számlának a vevő adószámát kötelező tartalmaznia, kérjük ennek megfelelően kiállítani a számlázási címet. Hivatalos számlát annak az intézetnek a nevére tudjuk kiállítani ahonnan a pénz beérkezett. Magánszemélytől érkező befizetés esetén a magánszemély nevére és címére kell a számlát kiállítani.

Amennyiben megrendelésszámot, PO számot, projektszámot vagy egyéb, a számlára egyedileg jellemző azonosítószámot kell feltüntetni a számlán, a szervezőknek ezt haladéktalanul jelezzék, mert számlakiállítás után a bizonylatokat módosítani nem áll módunkban.

A részvételi díjban szereplő étkezési költség illetve kulturális vagy társasági program (kávészünet, ebéd) minden esetben közvetített szolgáltatásként külön feltüntetésre kerül a számlán. Az SZJA tv 70§ (1) bekezdés alapján ez egyes meghatározott juttatásnak minősül a kifizetőnél, mely alapján ő köteles megfizetni az étkezést terhelő adókat (A számlán feltüntetett étkezési összeg: bruttó 45.800 Ft ). Ebben az esetben a kifizető szolgáltatást igénybe vevő cég/intézet. Ettől eltérni a törvényi szabályozás alapján nem lehet. Kérjük a pályázati pénzkeretekből részvételi díjat fizetőket, hogy előzetesen tájékozódjanak a pályázati kiírások feltételeiről, mert az étkezési költségek információja a számlán kötelező számlaelem ebben az esetben is.

Lemondási feltételek

A részvétel lemondását kizárólag e-mailen, tehát írásos formában tudjuk elfogadni. A részvétel lemondása 2023. augusztus 1-ig lehetséges, 85%-os díjvisszatérítés mellett.

2023. augusztus 1. után a lemondást 100 %-os kötbér terheli. A megrendelt nem-, vagy későn lemondott, és nem igénybe vett szolgáltatások kiszámlázásra kerülnek, mivel a szolgáltatásokat a szervezőknek meg kell rendelniük.